به گزارش مشرق به نقل از فارس، حسين فدايي در همايش بصيرت در انتخابات در مسجد فاطمه زهرا (س) اين شهر اظهار داشت: دشمنان انقلاب اسلامي از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تلاش داشتند ماهيت آن را از درون تهي كنند.
وي استحاله انقلاب اسلامي، جدايي دين از سياست، گرفتن عقلانيت از انقلاب اسلامي، تهي كردن روحيه استكبار ستيزي، شهادتطلبي و ايثارگري را از جمله تلاشهاي دشمنان انقلاب عنوان كرد.
فدايي ايجاد اختلاف بين نيروها، كم كردن اعتقاد جوانان، ايجاد ياس و نااميدي بين مردم، ترور شخصيتهاي اصيل، ايجاد اختلاف قوميت و تقابل مليگرايي با اسلام را از ديگر ترفندهاي دشمن براي مقابله با انقلاب اسلامي برشمرد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه در دهه 70 شاهد شكلگيري جريان فكري بوديم كه در تبيين افكار وارداتي به موازات انقلاب اسلامي بود، تصريح كرد: برخي افراد با زير سئوال بردن ارزشها و تبليغ گفتمان وارداتي خود را به عنوان پيروان امام (ره) معرفي ميكردند و به دنبال استحاله انقلاب اسلامي بودند.
وي به شكلگيري جريان دوم خرداد اشاره كرد و افزود: تعديل اقتصادي با الگوي بانك جهاني مهمترين موضوع در اين مقطع بود.
فدايي با بيان اينكه جريان دوم خرداد با ورود به حوزه فرهنگي، فرهنگ ليبرالي را ترويج ميكرد، خاطرنشان كرد: در عرصه بينالمللي نيز شاهد واگرايي بودند.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي بر وفاداري مردم به نظام تاكيد كرد و گفت: رقباي سياسي به گونهاي پيام ميدادند كه ميخواهند راه امام (ره) را ادامه دهند.
وي ادامه داد: دستگاه اجرايي در آن مقطع خود را نگران توسعه اقتصادي نشان ميداد و فشار سنگيني به ديپلماسي ايران تحميل شد.
فدايي به ايجاد وفاق اصولگرايان در سال 83 اشاره كرد و بيان داشت: اصولگرايان نوگرايي در روش و همگرايي در عمل را پديد آوردند و نتيجه آن موفقيت در سال 84 بود.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه اصولگرايان معتقدند اصول انقلاب اسلامي بايد احيا شود، تصريح كرد: اصولگرايان رفتار گفتماني داشتند و حمايت از احمدينژاد گفتمان اصولگرايي بود.
وي شاخصهاي گفتمان اصولگرايي را عدالتخواهي، مردمي بودن، استكبار ستيزي، توجه به ارزشها و حاكم كردن آن در جامعه اعلام كرد و افزود: ولايتمداري در راس قرار دارد و بر بقيه شاخصها حاكم است.
وي اضافه كرد: دشمن بنيانهاي اقتصادي جامعه را هدف گرفته ضمن اينكه جريان فتنه با اجراي قانون هدفمندي يارانهها به دنبال نارضايتي اجتماعي است.
فدايي با اشاره به اينكه مدت 50 سال است يك روش ناصحيح اقتصادي در كشور اجرا ميشود، گفت: اين روش بايد تغيير ميكرد و اصلاح ميشد.
وي اعتماد و تكيه به نظام سلطه را يكي از خيانتهاي غيرقابل بخشش جريان فتنه توصيف كرد و اظهار داشت: نفوذ بين اصولگرايان، اتخاذ روش راديكالي، ائتلاف با بعضي از اصولگرايان و ائتلاف با جريان انحرافي از راهبردهاي جريان فتنه در انتخابات مجلس است.
فدايي معرفي افراد مستقل و سفيد در استانها را خط جريان فتنه خواند و خاطرنشان كرد: اين خطوط در عرض هم طراحي شده و چراغ خاموش و موتور روشن در حال حركت هستند.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با تاكيد براينكه بايد مواظب بود تا از ظرفيتها و اختلافها سوء استفاده نشود، تصريح كرد: جريان انحرافي ظرفيت مردمي را هنوز به دست نياورده است.
وي راهبرد جريان انحرافي را تزوير و نيرنگ معرفي كرد و گفت: گول زدن، تطميع كردن، پولهاي بيتالمال را بيضابطه هزينه كردن و مصادره احمدينژاد به نام خود از جمله راهبردهاي جريان انحرافي است.
فدايي با بيان اينكه جريان انحرافي نيروهاي وفادار به نظام را با انديشه تضادگرايي به دو دسته تقسيم ميكند، بيان داشت: جريان انحرافي ميخواهد دو سوم مجلس را در اختيار بگيرد و حداقل 200 راي داشته باشد تا مصوباتي را كه نياز دارد به تصويب برساند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي تاكتيك جريان فتنه را بحرانزايي ذكر كرد و اظهار داشت: حذف نيروهاي متدين، ولايتمدار، شجاع و سالم در دستور كار جريان انحرافي قرار دارد ضمن اينكه بهكار گماري افراد مطيع با هر فكر و سيلقه و همچنين استفاده ابزاري از افراد آبرودار از ديگر ترفندهاي اين جريان است.
وي اصولگرايي را تاكيد و ايستادگي بر اصول معرفي كرد و گفت: وحدت راهبرد اصلي اصولگرايان است و بايد بر اصول انقلاب ايستاد و اجازه نداد ارزشها ضعيف شوند.
فدايي ايجاد اختلاف در اصولگرايي را آرزوي جريان فتنه و انحرافي ذكر كرد و بيان داشت: خدمت و تلاش دولت را از جريان انحرافي جدا ميدانيم.
کد خبر 51261
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۷
- ۰ نظر
- چاپ
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: ايجاد اختلاف بين اصولگرايان آرزوي جريان فتنه و انحرافي است.